Activitats

Trekking aquàticSortides guiades
trekking aquatic a canet d'adriActivitat per a tota la família, refrescant, divertida, anti-estrès i sostenible!! Sent l’aventura amb els teus tot descobrint els millors paisatges de Canet d’Adri. Trobareu tota la informació al document pdf adjunt.

Veure pdf
senderisme a puig dadriDescobriu la Vall de Llémena acompanyat d'un guia de natura que us guiarà fins als racons més singulars d'aquest territori. El programa de senderisme guiat 2014 us presenta una proposta de 14 activitats entre sortides guiades, tallers i altres sortides de lleure per gaudir d'una experiència completa a la Vall.

Veure calendari d'activitats
Rutes BTTItineraris a peu
rutes btt vall del llemenaLes rutes del Centre BTT Sant Gregori – Vall de Llémena ofereixen la possibilitat de gaudir dels espais naturals de la vall en bici. Hi trobareu des de les rutes més fàcils que recorren el pla de la vall a través de l’antic Camí ral de forma tranquil•la i tot combinant gastronomia icicloturisme, fins a les rutes de més dificultat a la serra de Finestres, la muntanya de Rocacorba, Sant Grau o el cingle de Sant Roc.

Veure rutes
el volca de la banya del bocUn dels principals atractius turístics de la Vall de Llémena són les rutes a peu o de senderisme que recorren els paisatges naturals i culturals de la vall. Us oferim un ampli ventall de possibilitats per gaudir de senders i camins perfectament senyalitzats on podreu triar rutes de senderisme de tota mena i per a tothom.

Veure rutes